Bliv bestyrelsesmedlem!

Metal Royale søger nye bestyrelsesmedlemmer

To bestyrelsesmedlemmer stopper, og det giver plads til nye kræfter. Vi søger derfor nu nogle der har lyst til at være med til at forme det Aarhusianske musikmiljø, især igennem den anerkendte festival Royal Metal Fest.

Hvad søger vi?
Vi søger personer som har erfaring med:

  • PR-arbejde – især på sociale medier, nyhedsbreve osv.
  • Grafikproduktion – Photoshop, Illustrator eller lignende
  • Sponsorstøtte – finde ny relevante samarbejdspartnere
  • Fundraising – ansøgningsskrivning
  • Booking af bands

Metal Royale har brug for personer som kan udbrede kendskabet til Royal Metal Fest og promovere foreningen og dens interesser på sociale medier. Vi skal også brug folk som kan arbejde med grafiske opgaver, som understøtte PR-strategien og vores visuelle udtryk. Og så søger vi personer som kan arbejde med at søge støtte ved private og offentlige institutioner. Har du erfaring med at arrangere koncerter og/eller lignende er det kun et plus!
Bestyrelsesarbejdet er ulønnet, da vi alle er frivillige.

Hvem er du?
Du skal have lyst til at forme Danmarks fedeste ekstrem-metalfestival! Din alder, job, uddannelse og fritidsbeskæftigelse er lidt underordnet for os. Du skal forvente at arbejde med forskellige festivalrelaterede opgaver mindst et par timer om ugen året rundt. Og en del mere i månederne op til festivalens afholdelse i april.
Vi forventer at du kan arbejde forholdsvis selvstændigt med nogle af opgaverne, mens vi vil samarbejde om mange andre emner.
Det er en fordel hvis du bor i Aarhus eller den umiddelbare nærhed.

Hvem er vi?
Metal Royale er en forening af frivillige, med formålet at udbrede metalmusikken i det danske kulturlandskab. Vi har de sidste 13 år lavet festivalen Royal Metal Fest – som ligger i april – samt en masse andre arrangementer hvor danske og udenlandske bands er blevet præsenteret.
Vi har en organisation der er meget demokratisk, og ingen skal føle sig i baggrunden. Der er plads til at diskutere hvorfor vi skal gøre det ene frem for det andet. Samtidig er der plads til udvikling, da vi hurtigt kan lave en ændring i nogle koncepter.

Vil du vide mere?
Har vi fanget din interesse, så kan du kontakte formanden – David Bennike Davidian på info@metalroyale.dk eller +45 60636728

Hvordan kommer du i betragtning?
3. Juni 2019 kl. 19:30 afholder vi generalforsamling – lokationen er ikke fundet endnu, men tilgår snarest!
Her vil generalforsamlingen ved afstemning afgøre, om du kommer i bestyrelsen. Meld gerne dit kandidatur inden generalforsamlingen, så vi kan lære dig lidt bedre at kende. Send en mail med et par linjer om dig selv og hvorfor du gerne vil være med til at skabe Royal Metal Fest til info@metalroyale.dk. Er du forhindret i at deltage på aftenen kan du opstille ved at sende en mail til info@metalroyale.dk, hvor du beskriver hvem du er, hvorfor du gerne vil stille op til bestyrelsen, samt hvad dine kvalifikationer er.