Denial Of God (DK)

Hvis man blander okkultisme, satanisme og horror med en gang black metal, så får man Denial Of God! Det danske band har siden 1991 leveret black horror metal, og kan derfor bryste sig af titlen som Danmarks ældste black metal band. Musikken skaber en intens melankolsk stemning, blandt andet ved at trække i den klassiske heavy metal og doom metal, som gør hele lydbilledet mere afvekslende end rendyrket black metal måske gør i de flestes ører. Der er lagt op til et skræmmende show på RMF’17!

 

Livløs (DK)

Melo-død er en genre der bliver ved med at kaste nye bands af sig hele tiden. Det er en populær genre at spille, og der er rift om at sikre sig en plads i den bedre ende. Århusianske Livløs har siden 2014 været særdeles i live, og haft et mål i livet; at levere eksplosiv og originalt musik! I 2016 udkom den selvbetitlede EP ”Livløs”, som i flere danske medier har høstet fremragende anmeldelser!

 

Sunless Dawn (DK)

Der er også fundet plads til det unge københavnske band Sunless Dawn, som i 2016 udmærkede sig ved at spille deres første tre koncerter til Wacken Metal Battle Danmark, som de vandt, og fik æren af at spille på verdens største metal festival, Wacken Open Air i Tyskland. Musikalsk er vi ude i progressiv metal med stærke skandinaviske rødder, som både er tungt, dynamisk og skævt på en og samme tid!

 

Olm (DK)

Den århusianske trio Olm rumsterer i den tunge og doomede ende af sludge metal. Med sine hårde nedstemte riffs, bankende dobbelte storetrommer, growlende vokal og malende musikalske passager, leverer Olm et mastodontiske lydudtryk. Olm har kun spillet få koncerter, men musikkerne bag har til sammen spillet over 100 koncerter i andre konstellationer. Det er altså nogle erfarne herrer det står bag dette nye tilbagelænede projekt!