I 2016 udgaven af Royal Metal Fest vil scenen på Atlas buldre med musik, så vi kan præsentere endnu flere bands end tidligere. Vi gentager i samme omgang successen fra sidste år, og holder Atlas åbent til kl. 02:00 begge dage, så festen ikke behøver at rykke mange meter væk, når sidste band går af på Voxhall. Og ikke nok med det, så kan du svinge garnet en sidste gang, når Fiercer og Ronnie Ripper’s Private War lukker ballet henholdsvis fredag og lørdag.

 

Fiercer
Fiercer

Hvis du får brug for at slippe din indre sangfugl løs, så er Fiercer lige noget for dig! Der bliver rig mulighed for at synge med på klassikere fra Candlemass, Judas Priest, King Diamond og Iron Maiden. Er man mere til skrig og skrål, så skal du heller ikke snydes for numre fra den hårdere del af genren. Mon ikke der kommer nogle musikalske overraskelser i løbet af aftenen?

 

RRPW1
Ronnie Ripper’s Private War

Når Ronnie Ripper’s Private War bliver sluppet løs, så kommer knallertens stempler på overarbejde! Rock n’ Roll blandet med fart og et skvæt had, så er opskriften på plads. Ronnie Ripper tager en flok venner under vesten, og sørger for at dit ølkrus nok skal klinke med sidemandens, når brøl-along sangene sætter et festligt punktum for årets Royal Metal Fest!