Der er mange ting man kan undre sig over i livet, men som metalfan må det helt klart undres, hvordan pokker Conjurer ikke har spillet på en metalfestival i Danmark endnu. Conjurer kan nemt betegnes som en af den mest interessante metalbands på den britiske og internationale scene lige nu, som har fået flere roser af publikum og anmeldere.

Der er fuld smæk for skillingen når denne britiske frygløse firemandsgruppe indtager scene, og leverer et show, som nærmest kan tilfredsstille enhver, der er til den helt tunge metal. Conjurer er et innovativ band med stor genrebeherskelse, og stort udbud af tunge melodier. Der er alt fra sludge og doom elementer til dødsmetal og metalcore. Der masser af momenter, hvor musikken nærmest ikke kan blive langsommere om tungere, hvor ens mellemgulv virkelig kommer på en prøvelse, for så at skifte over til hæsblæsende tempo, hvor man skal stå kraftigt fast med begge fødder for ikke blive vælte bagover af energieksplosionen. Alt dette er krydret med fantastiske melodiøse passager, hvor man, for en studen, får muligheden for at trække vejret, og tjekke om man stadigvæk er i live.

Conjurer er ikke et band, som kan kategoriseres eller pakkes ind i fine genrebetegnelse, det er simpelthen et band, som man er nødt til opleve for at kunne forstå hele den vanvittige pakke som deres lydunivers indeholder.