De Århusianske blackgaze pionerer stempler endnu engang ind på RMF, hvor der kan forventes et eksplosivt atmosfærisk og stemningsfyldt show, med masser af mulighed for både at rykke rundt med nakken, men også blive helt opslugt i Møls dystopiske, men også smukke, følelsesunivers. Det hele komplimenteres med deres faktiske farverige lysshow, og Kim Song Sternkopfs altid intense optræden, som når langt ud over scenekanten.

Der sket meget siden bandet gæstede RMF i 18’ – De har fået utallige af roser i udlandet blandt andet af det store musikmagasin, Kerrang og har været på adskillige turnéer og festivaler. Der er ingen tvivl om, at Møl er stadigvæk er en af Danmarks mest fremadstormende metalbands, men de efterhånden også ved at være et meget veletableret metalband. Møl er for alvor en af de bands, som har været med til at skabe international opmærksomhed på den Aarhusianske scene, og skabt en frodig grobund for fremtidige metalbands i det Aarhusianske musikmiljø.

Der er ingen tvivl om, at det bliver et stærkt og opløftende show, som Møl vil levere på RMF, som kun yderligere kan bekræfte den stærke identitet som den danske metalscene har fået. Der er også en god chance for, at Møl vil have nogle nye additioner med til deres arsenal af medrivende live sange. Der er slet ikke tvivl om, at det er en helt igennem fantastisk koncert, som er i vente, som for alvor vil belyse, hvor savnet oplevelser disse har været i 2020.