Januar er notorisk depressiv og kold, og det samme kan siges det ene band vi kaster i puljen denne gang. Det andet kan – med det rette sind – kaldes åbenbarende og forfriskende!

Kaotisk, voldsomt og inderligt: SHINING’s progressive black metal er et vindue til Niklas Kvarforth’s indre dæmoner. Den her musik er ikke let at lytte til, men det er bestemt heller ikke meningen… Den overrasker og overvælder, og efterlader lytteren i en tilstand af katarsis. Det er stor kunst og røvfed metal! Shining har stået øverst på festivalens ønskeseddel i mange år, og nu er det lykkedes! FUCK YEAH!

Danske (0) er eksperimenterende black-doom-død-mm… kompositionerne kommer vidt omkring og ideerne er mange, men bandet formår at skabe sammenhæng og helhed. Som Devilution har skrevet om bandet: “deres åbenlyse musikforståelse giver dem plads og mulighed for at eksperimentere inden for rammer, andre bands kun lader sig begrænse af.” (0) er utvivlsomt et af de mest spændende på den danske metalscene lige nu, og vi ser meget frem til at præsentere dem på årets festival!

Både SHINING og (0) spiller fredag d. 6/4, hvor også BLOODBATH og ORIGIN står på plakaten.

Lørdag d. 7/4 kan du opleve ENSIFERUM, NE OBLIVISCARIS, EX DEO, CROCELL, LEBENSSUCHT og DEADFLESH.

Endagsbilletter koster 385 kr. (inkl. gebyr), mens billet til begge dage kan erhverves for 585 kr. (inkl. gebyr)
Billetter købes på fondenvoxhall.dk

Vi er nu nået halvvejs i offentliggørelserne til RMF’18, og vi offentliggør flere danske og internationale navne inden længe. Atlas og Voxhall kommer til at lægge scene til 20 koncerter i løbet af festivalen.