RMF20 udskydes

Kære venner

Der bliver ingen Royal Metal Fest til april…

Det er uvist om forbuddet mod afholdelse af arrangementer med flere end 100 deltagere og lukningen af Danmarks grænser vil være ophævet inden festivalen skulle afholdes 16.-18. april.

Og som I sikkert allerede ved, har en række af de udenlandske artister, der skulle spille på festivalen, allerede i sidste uge aflyst deres tours.

Vi kan ikke forsvare at strække beslutningen længere – hverken overfor jer, overfor vores bands eller overfor vores samarbejdspartnere. Hvis vi tog chancen, holdt vejret, og ventede, ville det med meget stor sandsynlighed betyde så kæmpestort et underskud, at det ville koste både Royal Metal Fest og foreningen Metal Royale livet.

Vi ser derfor ingen anden udvej, end at udskyde festivalen. Den eneste mulige løsning er at udsætte festivalen til foråret 2021.

Det er desværre ikke muligt blot at flytte festivalen til senere på året, da de bands vi har på plakaten for længst har lagt tourplaner for resten af 2020, og det er helt urealistisk at sammensætte et nyt program på nuværende tidspunkt.

Ved at trække stikket nu holder vi med nød og næppe skindet på næsen. Den egenkapital vi har opbygget igennem de sidste 4-5 år er væk, men vi lever. You can’t kill the metal! 🤘

Stor tak til alle bands og samarbejdspartnere, for at udvise forståelse for vores situation. Alle i branchen er hårdt ramt lige nu, og vi er nødt til at stå sammen og hjælpe hinanden.

Brug nogle af de penge du ville have brugt på RMF til at købe plader og merch af de bands der skulle have spillet på festivalen! De har brug for det nu, hvor så mange koncerter og festivaler er blevet aflyst!

Alle festivalbilletter refunderes automatisk til det kort der blev brugt ved købet. Det plejer at tage 3-5 hverdage før pengene er tilbage på din konto, men eftersom der er rigtig mange billetter til alt muligt forskelligt der skal refunderes i disse dage, kan det godt være det tager lidt længere tid.

Længe inden alt det her skete – dengang hvor Corona bare var en halvsløj mexicansk øl, og verden endnu ikke havde besluttet sig for at gå under – havde flere af os i Metal Royales bestyrelse besluttet, at RMF 2020 skulle være vores sidste festival.

Vi lader naturligvis ikke bare festivalen ligge og dø, men der skal nye kræfter til.

Det fede ved at være en foreningsdrevet festival er, at der med jævne mellemrum kommer en ny generation, med nye idéer og ambitioner til.

Så det er altså NU du skal melde dig, hvis du vil være med til at føre Royal Metal Fest videre, og ikke mindst gøre festivalen endnu bedre!

Alt i alt: Hold nu kæft, hvor er det hele noget LÅRT lige nu, for at sige det på godt jysk. Men vi kommer tilbage! Endnu vildere, endnu sortere, endnu hårdere! 🤘

Metalliske hilsner
David, Kasper, Klaus, Mads, Louise, Anne, Danny og Ditte
Bestyrelsen i Metal Royale


Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få direkte besked så snart der er nyt om RMF21!