Vi har 4 nye navne til jer: Impalers giver en sidste århus-svingom, vi tager forskud på civilisationens sammenbrud med de rutinerede herrer i WORLD WAR 5, der er kompromisløs tysk tech-death fra Defeated Sanity og amerikanske Skinned leverer blackened death!

I over ti år har IMPALERS spredt deres thrash metal over det europæiske kontinent. I med- og modvind har bandet kæmpet sig op og cementeret sig blandt toppen af dansk thrash metal. Impalers har turneret ind- og udland tyndt igennem over hundrede koncerter, udgivet tre kritik-roste albums (senest 2017’s ”The Celestial Dictator”) og to EP’er, spillet diverse festivaler (inklusiv Copenhell) og været direkte support for både ANTHRAX, MACHINE HEAD, WASP og TANKARD. Men nu er rejsen umiddelbart forbi, og Impalers har besluttet at lægge bandet i graven for nu. Dette bliver derfor som minimum den ubestridt SIDSTE koncert i Aarhus i 2019.

Der kan forventes en bred vifte af sange fra hele Impalers’ bagkatalog. Der bliver spillet det vredeste, mest brutale, det mest melodiske, det mest langsomme, det aller hurtigste og alt derimellem – samt selvfølgelig sange fra deres kommende EP – From Ashes to Iron.
Så kom ud og headbang og mosh en allersidste gang med Danmarks thrash mestre, IMPALERS!

I Djurslands mørke bakkelandskab buldrer det derudaf; WORLD WAR 5 er på vej!

Frontlinjen i femte verdenskrig udgøres af veteraner fra Illdisposed, Barcode og Hell’s Domain. Drevet frem af en spritny helvedesmaskine direkte fra fabrikken på Djursland. WW5 er lyden af gammel død, bølleråb og thrash metal.

World War 5 har diskret men længe forberedt sig på mødet med masserne på slagmarken. Bandet opruster yderligere med et debutalbum, som udkommer i år.

Det er fristende at kalde WW5 en rutineret opdatering på den danske metalscene. Lasse Bak/Tore Mogensen udgjorde guitarmuren på Illdisposeds milepæl ”Something Rotten In The State Of Denmark”. Knud T råbte i front for Barcode, mens de slagtede hele Hardcore-Europa. Lars Knudsens bas har altid buldret i den århusianske undergrund. Men det er først nu, under Kaptajn Stefan Hansmars tromme-kommando, tropperne erklærer krig.

Brutal og komplet kompromisløs tysk tech-death! DEFEATED SANITY, er en motorsav af nedstemte guitarriffs og knivskarpe blastbeats der rykker dine indvolde ud af ørerne!

…og så alligevel ikke… kun. På anden halvdel af dobbelt-EP’en (eller hvad vi nu skal kalde sådan et to-delt album) ‘Disposal of the Dead // Dharmata’ fra 2016 gives der plads til progressive tendenser á la Cynic eller Death, der med sin oldschool råhed og jazzede guitarløb tager den tekniske dødsmetal virkelig spændende steder hen!

Bandet blev dannet helt tilbage i 1994, men udgav først debutpladen ti år senere i 2004. Siden er det blevet til fire yderligere album.

Med benene solidt plantet i dødsmetallen sender amerikanske SKINNED tentaklerne ud i flere andre hjørner af den ekstreme metal. Der er underliggende doomy soundscapes, en tydelig fornemmelse for både melodi og riffs og fremtrædende passager af black.

Amerikanernes seneste album Shadow Syndicate, udgivet på det franske label Xenokorp, er det femte siden bandet blev dannet tilbage i 1995.

Med dagens fire tilføjelser har vi nu offentliggjort 16 af de 25 navne der kommer til at udgøre Royal Metal Fest 2019

Flere navne støder til sidst på måneden, hvor vi også løfter sløret for spilledage og sætter dagsbilletter i salg.

Billetterne forsvinder hurtigere end de plejer… Køb din partoutbillet HER!