Det er med stor glæde, at vi i Metal Royale, kan præsentere yderligere fem navne til den udskudte udgave af årets festival. Næste år er datoerne som bekendt 9. og 10. april, hvor vi altså kan tilføje følgende bands til vores line-up:

Ihsahn
Norsk solo-artist med mange års erfaring fra blandt andet Emperor. Han regnes for at være en af black-metals mest kreative sjæle, og kommer da også med et meget broget lydbillede til Royal Metal Fest.

Winterfylleth
Bandet fra Manchester kommer til Aarhus med stor erfaring og mange roser i bagagen, når de lader deres atmosfæriske og tranceskabende lyde gjalde ud over det aarhusianske publikum.

Mork
Mørket fra Norge vælter ind over Aarhus, når Mork med dybe rødder i den klassiske norske black metal lyd, går på scenen for at knuse folk med sprøde, dystre toner.

Damim
Med rasende growl og monstrøse trommer, lader Damim med al deres energi, det aarhusianske publikum rive midt over. Vi kan love jer for, at I skal holde godt fast, når Damim slippes løs!

Hexis
Danmarks mest ivrige tournerende band præsterede 111 koncerter på blot 109 dage i 2019. Denne gang kigger de forbi Aarhus med deres kulsorte hardcoreinfanteri, som med garanti vil rykke jeres indvolde rundt.

Vedrørende billetsalget til festivalen, vil vi senere på efteråret komme med yderligere informationer. Indtil da, kan I holde jer opdateret ved at følge os på Facebook og Instagram!

Vi ses til den fedeste fest!