Foreningen Metal Royale kan for 11. gang præsentere Royal Metal Fest. Mørket sænker sig atter over smilets by, når den årlige metalfestival afholdes på to af landets fineste spillesteder; Voxhall & Atlas d. 6.-7. april 2018. Begge dage vil musikken blæse derudaf på begge spillesteder, når festivalens skydes afsted!

 

De første navne er klar til Royal Metal Fest 2018!

 

Heroisk finsk folkmetal, teknisk amerikansk deathmetal, depressiv centraleuropæisk blackmetal og old school dansk død. De første fire navne er klar til 11. søsætning af det Aarhusianske metal-flagskib Royal Metal Fest!

 

Finske ENSIFERUM har med det nye album Two Paths cementeret sin plads blandt de vigtigste folkmetal bands i verden. Musikken er melodisk og storladen, med en organisk nerve skabt af mange års intensiv tour-aktivitet. Med Netta Skog på harmonika som nyt fast medlem siden 2016, har både nyt og gammelt materiale fået nyt liv. Netta Skog blev i 2015 kåret som verdens bedste på sit instrument.

 

I over 20 år har amerikanske ORIGIN spillet teknisk dødsmetal, med elementer af grindcore og masser groove. Bandet er en uomgængelig sværvægter på ekstremmetalscenen, der med det nye album Unparalelled Universe tilfører signaturlyden endnu mere dynamik og dybde.

 

Royal Metal Fest har altid sat en ære i at grave overraskelser frem til publikum.

 

I Tyskland, Belgien og Østrig har vi fundet det forholdsvist nye blackmetalband LEBENSSUCHT, der sidste år udgav en EP med den poetiske titel ‘Fucking My Knife’. Den voldsomme lyd, den desperate vokal og de store støjflader, gør bandet til en spændende cialis 20mg eksponent for den nye bølge indenfor blackmetal. Nå ja, og så er det faktisk en kvindelig forsanger, selvom det ikke lige er til at høre.

 

Sidste tilføjelse i denne omgang er danske DEADFLESH, der har eksisteret siden 1994. I den tid er det blevet til tre albums i henholdsvis 1998, 2008 og 2017. Bandet spiller old school dødsmetal, der måske ikke revolutionerer genren, men til gengæld er leveret råt og knusende tungt.

 

Billetsalget er netop skudt i gang, og de hurtige kan indtil 17. januar sikre sig to dages dødsfest til kun 495 kr (+ gebyr). Herefter sælges billetterne til normalprisen af 575 kr (+gebyr), hvor der også sættes endagsbilletter til salg. Billetter købes på Fonden Voxhalls hjemmeside – klik her.

 

Når programmet er fuldendt, vil det indeholde ca. 20 danske og internationale navne.

 

Udover de frivillige i foreningen Metal Royale, præsenteres Royal Metal Fest 2017 i samarbejde med Fonden VoxHall, Aarhus Kommune, Statens Kunstfond, DMF-Aarhus, DAF, Promus, Soundforce, Metal & Hardcore Supporters Aarhus, Blastbeast, Devilution, MerchCity, Den Rullende Pølsemand, Soundcenter samt alle vores fabelagtige frivillige – uden jer, ingen fest!