Lad helvedesilden sprede sig! I år 1349 hærgede ”den sorte død” det Norske land, og udslettede en stor del af befolkningen. Nu vender blackmetallerne fra bandet 1349 skuden mod Aarhus, for at komme lokalbefolkningen til livs!

1349-band-logo_1024px

 

Siden 1997 har 1349 spredt blackmetal med højt tempo og niveau. Tempoet var så højt, at de oprindelige medlemmer – Ravn, Tjalve og Seidemann – spurgte den legendariske trommeslager Frost (Satyricon etc.) om han ville indspille trommerne på deres første EP. Frost takkede ja til tilbuddet, og bandets første promomateriale var klar. Da 1349 havde nok numre til at indspille det første fuldlængdealbum hørte Frost materialet, og blev så imponeret at han ville være fast trommeslager i bandet, og line-up’et var komplet.

1349 var meget produktive da de først kom i gang, og siden debutalbummet kom på gaden i 2003, kom de efterfølgende to plader med et års mellemrum. Seneste udspil, med titlen ”Massive Cauldron of Chaos” udkom i 2014, og de kan stadig spille hamrende hurtigt. Frygtindgydende vokalarbejde, hidsige guitarriffs og buldrende trommer vil sprede pesten over Aarhus, når 1349 indtager scenen!