Helt fra mørke og mystiske Island finder vi fremadstormende Cult of Lilith, som i 2022 vil lægge vejen forbi Royal Metal Fest. Der er masser af storslåede melodier, og fuld smæk på de tekniske lækkerier, når Islændingene byder op til en vaskeægte omgang nordisk prygl.
Cult of Lilith udgav i september 2020 deres debutalbum ‘Mara’, hvilket for alvor gjorde den internationale metalscene opmærksom på deres eksistens. Scream Blast Repeat kårede albummet til årets debutalbum. ‘Mara’ er en fuldstændig kompromisløs plade, som formår at fusionere jazz, blues, flamenco, melodisk døds- og ekstremmetal i en grandios og eksplosiv cocktail, som kan selv få den mest ømnakket metalfan til at flexe nakkemusklerne på ny.
Efter at have optrådt med bl.a. Psycroptic og Defeated Sanity, og have erobret Island, krydser kulten nu det nordlige Atlanterhav for at lægge resten af norden ned, og hvorfor ikke lægge vejen forbi Aarhus og RMF? Vi er helt sikre på, at efter et besøg i Aarhus, så vil kulten have erhvervet mange nye medlemmer.