Billetter:
Har du købt billet i forsalg, så kan du indløse den til et armbånd i billetlugen på Voxhall. Her kan man også købe billetter hvis man ikke lige har fået gjort det hjemmefra.
– Vi opfordrer altid til at købe i forsalg, da det gør livet lettere for enhver arrangør. Og man kan i dette tilfælde vinde VIP-billetter til Wacken Open Air!

 

Åbningstider:
Når dørene åbner vil festen starte på Atlas begge dage, men billetsalget på Voxhall er åbent, så man kan købe billet i døren og se det første band. Voxhall lukker ned umiddelbart efter aftenens sidste koncert, og festen slutter på Atlas kl. 02:00 begge dage med koncerter fra Ronnie Ripper’s Private War og Fiercer.

 

Whiskysmagning:
RMFs egen whiskyconnoisseur, Tonny Nielsen, svinger forbi med sit røgshow af en whiskysmagning!
Herlighederne starter lørdag kl. 13:00, og koster den nette sum af 350 kr. – Læs mere her!
– Tilmeldingsfrist er i morgen, torsdag d. 7. april, og foregår via mobilepay-overførsel.

 

Vinsmagning:
I siden af Atlas ligger der en vinbodega ved navn Pica Pica, som er glade for spanske vine. De afholder en autentisk vinsmagning lørdag kl. 16:30, som koster 250 kr. – Læs mere her!
– Er du til en god drue, så er dette bestemt et besøg værd.

 

Royal Metal Fest merchandise:
Vi har i år fået lavet t-shirts! Og patches! Og plakater! Herlighederne kan købes i merchboden på Atlas til overkommelige penge. Og så har vi også fået trykt originaltegningen som udgør baggrunden på plakaten, både den for i år og sidste år, som også kan købes.

 

Hvad kan man spise på festivalen?
Traditionen tro kommer den Rullende Pølsemand og serverer sine yderst mættende Royal Metal Dogs! Han plejer at diske op med et solidt udvalg, så man kan få stillet sulten på forskellige måder.

Vi har lavet en aftale med naboerne fra Pica Pica, så man kan få fingrene i en tapastallerken som indeholder: 3 gode oste, 3 slags charcuterie, oliven, artiskokhjerter, salt, surt og sødt serveret med hjemmebagt surdejsbrød og hjemmelavede tapenader + øl/vin. Denne herlighed vil koste 150 kr. ved fremvisning af festivalarmbånd.

 

Hvad skal vi drikke på Royal Metal Fest?
Der vil være en fast pris på 25 kr. for en dåseøl fra Royal Unibrew; Økologisk Pilsner, Økologisk Classic og Royal Export. Hvis man mangler et skud energi, så sælges der Monster Energy, som også koster 25 kr.
Er man mere til en skarp kan der købes Jägermeister og Arnbitter til en 20’er stykket, eller 3 for 50 kr.

 

Hvad skal man lave når man skal hvile ørene?
Når musikken spiller på Voxhall kan man hænge ud på Atlas, og når musikken spiller på Atlas kan man hænge ud på Voxhall. De sidste par år har vi haft Biergarten på Atlas, og det har vi selvfølgelig igen i år. Denne er dog gjort lidt mindre, da der jo skal være plads til at moshe, uden at smadre ind i borde og stole.
På Voxhall kan man slænge sig i det helt nye Monster Energy-område, som vil være placeret i cafeen fjernest fra scenen.

 

Lørdagslodtrækning:
Det kan betale sig at komme ud af fjerene! Lørdag mellem 13:30 og 14:00 kan du få et lod, og være med i lodtrækningen om fede præmier! Udtrækningen sker umiddelbart efter koncerten med Bæst på Atlas.

 

Wacken Open Air konkurrence:
Vi har i år fået en ny samarbejdspartner i Monster Energy! De har givet os to VIP-billetter til Wacken Open Air, som er en festival der næppe behøver den store introduktion. Har du købt din billet i forsalg, så er du med i lodtrækningen! – Vi trækker vinderen i Monster Energy-området lørdag kl. 21:00!

 

100 bajere til de 100 første:
Hvis du er blandt de 100 første der får armbånd på, så får du en gratis bajer!

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en forrygende weekend, med masser af fede https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-en-pharmacie/ koncerter, øl, whisky, vin, metal dogs, tapas og forhåntligt forrygende vejr!