Om foreningen

Foreningen Royal Metal er udelukkende baseret på frivilligt initiativ og arbejdskraft – samt kærlighed til metalmusik!
Vi står bag en række forskellige hård rock- og metalevents i Aarhus, hvor den årlige ’Royal Metal Fest’ (RMF) har været flagskibet siden 2008.

Vores formål er at fremme fokus på hård rock- og metalmusik, samt dennes udfoldelsesmuligheder og aktiviteter i Aarhus, til generel gavn for kulturmiljøet – specielt det lokale musikmiljø, primært igennem koncertvirksomhed. Foreningen vil desuden forsøge at profilere Aarhusianske hård rock- og metalbands i resten af landet så vel som i udlandet.

Metal Royale er non-profit og drives udelukkende ved hjælp af sponsorater, offentlige tilskud, samt entréindtægter. Foreningens virke er desuden baseret på vores frivillige medlemmers ukuelige arbejdsindsats. Bestyrelsen består af ulønnede medarbejdere som året rundt arbejder for at skabe unikke oplevelser, og nyt fokus på den evige udvikling indenfor metalmusikken, samt støtte og fordre samhørigheden i miljøet.

Det er vores ambition altid at sigte efter, at give vores medlemmer unikke tilbud eller oplevelser gennem arrangementer af høj kvalitet. Dertil arbejder vi for at give vores medlemmer muligheder for at deltage i et stort netværk af ligesindede musikelskere og udøvere.

Vedtægter

Vores vedtægter kan findes her

Bestyrelsen

Formand / Web:
Thomas Dippel
info@metalroyale.dk

Næstformand / Booking:
Anders Wind
booking@metalroyale.dk

Kasserer:
Andrea Schultz
administration@metalroyale.dk

Bestyrelsesmedlem / Frivillige:
Jan Frank Jensen
frivillig@metalroyale.dk

Bestyrelsesmedlem / Marketing:
Alice Andersen

Bestyrelsesmedlem:
Julie Margrethe

Suppleant:
Marc Mc Christensen

Suppleant:
Christian Jakobsen

Referater

Her kan du finde referater fra vores afholdte generalforsamlinger: