Foreningen Metal Royale kan for niende gang præsentere Royal Metal Fest. Mørket sænker sig atter over smilets by, når den årlige metalfestival afholdes på to af landets fineste spillesteder; Voxhall & Atlas d. 8.-9. april 2016. Begge dage vil musikken blæse derudaf på begge spillesteder.

 

Gamle Canadiere og Tasmanskedjævle

Vi kan med stor fornøjelse præsentere de to første navne til Royal Metal Fest 2016! Vi er helt vilde med dødsmetal, og har æren af, at kunne acheter du cialis præsentere to solide bands, fra den mere tekniske del af genren.

Canadiske Gorguts et navn de fleste kan nikke genkendende til. Efter dannelsen i 1989 kom debutalbummet, Considered Dead, på gaden i 1991. Etalbum der satte dem på kortet inden forold-school dødsmetal. Og med Chris Barnes, tidligere Cannibal Corpse vokalist, som gæsteoptrædende, kan man roligt sige at de havde fat i noget fornuftigt. Gorguts er gået fra at lave dødsmetal af den gamle skole, til at eksperimentere og udfordre mere, hvilket tydeligt kan høres igennem hele diskografien, og især på det seneste udspil fra 2013, Colored Sands. Progressivitet er et af nøgleordene i udviklingen af dette band.Gorguts_01

 

Australske Psycroptic er med seks studiealbums i ryggen, siden dannelsen i 1999, blevet til lidt af et navn i teknisk dødsmetal. Dette er også på sin plads, da de kan rykke alt fra hinanden med klinisk præcision. Trommer der hagler afsted som et maskingevær, guitarer der filer derud af som en rundsav, og vokaler der borer sig ind i kraniet. Der har været en fin udvikling i musikken siden debuten fra 2001, og frem til seneste selvbetitlede udspil, Psycroptic, der udkom tidligere på året, og den tekniske røde tråd har været gennemgående i hele forløbet.Psycroptic_01

Plads til flere bands

På Royal Metal Fest 2016 får vi plads til endnu flere bands! På de tidligere festivaler, har der kun været musik på Voxhall, men fra i år kan man også opleve musik på Atlas. Voxhall vil stadigvæk være tilegnet de større navne, mens vi på Atlas præsenterer det bedste fra metallens vækstlag, lige fra det mest truckede hard rock til det ondeste black metal.

 

Billetter

Billetter til årets festival bliver sat til salg d. 11. december, men fra på tirsdag, d. 24. november kl. 10.00, kan de hurtige købe en af de kun 50 Early Bird billetter til sidste års pris (395 ekskl. gebyr). Disse billetter kan købes frem til 10. december. Almindelige billetter bliver sat til salg d. 11. december.

 

Udover de frivillige i foreningen Metal Royale, præsenteres Royal Metal Fest 2015 i samarbejde med Fonden VoxHall, Aarhus Kommune, Royal Unibrew, DMF, Promus, Soundforce, Metal & Hardcore Supporters Aarhus, Blastbeast, DevilutionDen Tunge Time samt alle vores fabelagtige frivillige – uden jer, ingen fest!