facebook header D666 tour

Død, ødelæggelse og blasfemi er velkendte temaer indenfor metalmusik. Det skal selvfølgelig ikke være anderledes på RMF’16, og vi har fundet nogle af de ondere eksempler frem!

Destroyer 666 startede ud som et soloprojekt af K. K. Warslut, i Melbourne, Australien, men blev til et fuldendt black/death/thrash metal band i 1994, klar til at sprede sine onde budskaber verden over, og er siden flyttet til Europa, med base i Holland. Destroyer 666 har tidligere spillet tournéer med markante blackmetal-bands som Enthroned og Watain.  Der vil være garanti for et ondt show, hvor man kan komme i kontakt med sine dystre sider, og tilbede ondskaben!

 

Schweiziske Bölzer ved også hvordan det onde skal formidles. Bandnavnet kan, ad lidt omveje, oversættes til bulldozer, som er et meget passende udtryk for det musikalske udtryk de rammer. Bölzer har stadig udgivelsen af deres første fuldlængdealbum til gode, men har siden starten i 2008 produceret to EP’er, som fokuserer på hhv. mandlig og kvindelig energi, som et udtryk for livets dualismer. Selvom Bölzer kun indeholder to medlemmer, så kan de nemt fylde en koncertsal op med volumen, og blæse dig omkuld!

 

Svenske Trepaneringsritualen er et noget anderledes navn i metalregi, kun bestående af et enkelt medlem, Thomas Martin Ekelund. Man bliver bragt ind i et dommedagsunivers af dystre lyde og tekster, som sætter gang i den okkulte del af bevidstheden.  Genren kaldes Death Industrial, og det kan tydeligt høres at disse to ord samtidig er stor inspiration for det musikalske udtryk. Det bliver til en højtidelig lektion i selvindsigt, nar Trepaneringsritualen angriber publikums øregange!

Mangler du at købe den sidste julegave, eller dele det sidste ønske? Så giv – eller ønsk dig – en billet til Royal Metal Fest 2016!

Billetpriser:

Partout: 495,- (ekskl. gebyr)
Fredag: 245,- (ekskl. gebyr)
Lørdag: 345,- (ekskl. gebyr)
Billetter kan købes via Fonden Voxhalls hjemmeside – Klik her!