Danmarks måske mest populære og fremadstormende Doom Metal band, bestående af den københavnske kvindelig kvartet, lægger vejen forbi Royal Metal Fest for første gang.

I 2020 udgav Konvent deres længe ventede debutplade ‘Puritan Masochism’, på det legendariske pladelabel ‘Napalm Records’, og de optrådte bl.a. i DR2’s program om Copenhell. Devilution gav debutpladen 5/5 og Heavymetal.dk gav den 8/10, så Konvents popularitet er på ingen måde ubegrundet. Når Konvent byder op til en meget tung omgang Doom, så er det instrumentelle så langsomt, tungt og velkomponeret, at det kan rykke organerne rundt på selv den største metalkæmpe. Dette krydders med Rikkes ondskabsfulde og gutturale vokal, som kan få enhver udefrakommende til at tro, at der ved at ske en hidkaldelse af mørkets fyrste.

Lige nu må Konvent klart være Danmarks største lysende håb indenfor Doom Metal, og i forbindelse med deres nye plade, har de helt klart få rettet noget international opmærksomhed på den danske metalscene. Vi er sikre på, at alle som oplever deres koncert på RMF vil gå derfra med utroligt veltrænet nakkemuskler og et ømt mellemgulv.