To internationale bud på moderne metal, der kobler det progressive og symfoniske med det brutale og ekstreme, og et af Danmarks absolut bedste dødsmetalbands!

I kan glæde jer til Ne Obliviscaris, Ex Deo og Crocell på Royal Metal Fest 2018!

Progressivt, ekstremt, melodisk: Australske Ne Obliviscaris’ tager de helt store armbevægelser i brug. Bandet skaber storladne og avancerede kompositioner, hvor signatur-violinen får lov at smyge sig i mellem byger af dobbelt-pedal, flamenco-inspireret guitar og både growls og clean vocal, alt imens musikken tager dig med på en episk rejse gennem skønhed og ondskab. Ne Obliviscaris på Royal Metal Fest 2018 præsenteres i samarbejde med Metal & Hardcore Supporters Aarhus.

Canadiske EX DEO leverer den historietime om det gamle Rom, som vi alle sammen – mere eller mindre ubevidst – har gået og manglet! Melodisk dødsmetal med masser symfoniske stryger-arrangementer, brandtaler fra heroiske gladiatorer og generel galoppering ud over middelhavets stepper. Ex Deo er et sideprojekt fra Kataklysm’s Maurizio Iacono, med 3 albums på samvittigheden siden starten i 2008.

Sidst men ikke mindst i denne omgang: CROCELL. De lokale død-black-helte bliver bare bedre og bedre med årene, og behøver vel nærmest ingen introduktion… (men det får I nu alligevel)
I 2017 har Crocell bl.a. fejret sit 10 års jubilæum ved at indspille det femte studiealbum, der udkommer på LongLife Records i begyndelsen af 2018.
Efterhånden som medlemmerne i den aarhusianske dødsmetal-maskine bliver ældre, træder systemkritikken og verdensleden tydeligere frem i lyrikken og musikken, der vrænger skarpere og skarpere ad en verden i frit fald. Crocells death metal er ikke for sjov. Det er en lige højre til en verden, hvis potentiale ødelægges af magtelitens inkompetence!

Alle 3 navne spiller LØRDAG d. 7. April.

Næste offentliggørelse er allerede om en uge, torsdag d. 1. Februar. Det bliver SÅRT! Og endnu en gang et band der har stået højt på vores ønskeliste i mange år \m/

Se det foreløbige line-up lige her!