Et godstog af thrash metal rammer Royal Metal Fest med fuld knald, når Havok, Warbringer, Gorod og Exmortus smadrer der ud af til april.

Havok (US)

Havok, fra den amerikanske stat Colorado, leverer Thrash fra øverste hylde. Det har de bevist på de tre fuldlængde albums de har udgivet siden 2009, hvor de hver gang har set tilbage på de store thrash metal legender, og fundet inspiration. Havok er efterhånden klar til at overtage verden med deres musik, hvor teksterne typisk fremlægger medlemmernes syn på, hvad der er galt med denne verden. Der vil blive lagt op til en solid omgang mosh, og forløsning for sin vrede mod det etablerede!

 

Warbringer (US)
Warbringer (US)

Warbringer… Krig, ødelæggelse, kampvogn. Der er lagt op til musikalske øretæver og thrash i højt tempo når Californiske Warbringer tromler ud på scenen, med maskingeværet rettet mod publikums forreste bastion! Ingen hær er for stor, når kvintetten først går i krig. Med fire albums i bagagen og et femte på vej, som udkommer 31. marts, er bagkataloget på plads. Der bliver kamp til sidste mand!

 

Exmortus (US)
Exmortus (US)

Exmortus, en blanding af thrash metal og klassisk heavy. Bandet har uden tvivl brugt utalige timer i øvelokalet på at efterligne de store shred-guder! Guitarerne er i hvert fald jævnligt på overarbejde, og trommerne buldrer af sted. Der bliver plads til at give den gas i pitten, og samtidig stoppe op for at fyre lir af på luftguitaren!

 

Gorod (FR)

Franske Gorod spiller progressiv teknisk dødsmetal. Dybe growls, tekniske passager, harmoniske melodier. Lytteren vil blive udfordret når bandet fra Bordeaux går på scenen, ingen tvivl om det. De er bestemt et lyt værd!