Værd at vide om Royal Metal Fest 2019

Billetter:

Har du købt billet i forsalg, så kan du indløse den til et armbånd i billetlugen på Voxhall. De kan købes lige HER!
I billetlugen kan man også købe billetter hvis man ikke lige har fået gjort det hjemmefra.
Det er muligt at fremvise billetten på en smartphone, så du behøver ikke have den printet ud på forhånd. Det er kun muligt at få armbånd på, på Voxhall.

 

Åbningstider:

Fredag: 15:00
Lørdag: 13:30

Musikken starter begge dage på Atlas, men billetsalget på Voxhall vil være åbent fra start, så du kan få dit armbånd på.
Voxhall og Radar åbner en ca. halv time inden koncertstart
Om lørdagen lukker alle spillesteder umiddelbart efter sidste band, og vi opfordrer til at tage på Escobar,
hvor du med RMF-armbånd kan få fadøl til 25kr hele weekenden!

 

Program:

Du vil på festivalen få udleveret et program, som indeholder festivalens Running Order og et kort over Århus, med indtegning af Voxhall, Atlas og Radar, så du kan finde rundt.
Vil du gerne have running orderen ned på din telefon, så kan du hente den lige her!

 

Garderobe:

På Royal Metal Fest 2019 vil der være garderobe på Voxhall og Radar. I garderoben på Voxhall kan man købe et Ad Libitum garderobe-Armbånd til kun 20 kr. Armbåndet er gyldigt til både Voxhall og Radar hele dagen. Der skal købes et armbånd for hver dag. Vi gør opmærksom på at der ikke er garderobe på Atlas!

 

Whiskysmagning:

Var du en af de heldige der nåede at få billet til lørdagens eksklusive whiskysmagning? Den starter kl. 13.00, og vi mødes foran indgangen til Voxhall senest kl. 12:55, hvor vi samlet begiver os til smagningslokalet.

 

Merchandise på RMF’19

Vores gode samarbejdspartner MerchCity står for salg af merchandise på Royal Metal Fest 2019. I boden kan man købe merchandise fra de optrædende bands og officielt festival-merchandise. Man kan betale med kreditkort, MobilePay og gode gamle kontanter. Så bliver det vidst ikke nemmere!

 

Hvad kan man spise på festivalen?

Traditionen tro kommer den Rullende Pølsevogn og serverer sine yderst mættende hotdogs! Der diskes op med et solidt udvalg, så man kan få stillet sulten på forskellige måder.

Derudover kommer hele Århus’ nye falafel-darling – FAOUR – forbi, med sin store gule foodtruck! Prisvindende falafel efter palæstinensisk traditionsopskrift – dét lyder lækkert!

 

Hvad skal vi drikke på Royal Metal Fest?

Der vil være en fast pris på 25kr for en dåseøl fra Tuborg! Udvalget består meget simpelt af Gyldne Damer og RÅ. Derudover så er der selvfølgelig det sædvanligt solide udvalg i barerne på Voxhall og Atlas.
Hvis man mangler et skud energi, så sælges der Monster Energy, som også koster 25kr.
Er det et par skarpe du er ude efter, så kan der erhverves Arnbitter til 20kr – eller 3 for en flad 50’er.

 

Lørdagsbingo:

Det kan betale sig at komme ud af fjerene! Lørdag mellem 13:30 og 14:00 kan du få en bingoplade, og være med i spillet om fede præmier; Koncertbilletter, merchandise og meget andet! Vi spiller umiddelbart efter koncerten med første band på Atlas – og det kommer til at gå stærkt! Du kan med fordel tage en kuglepen med, hvis du ikke vil prikke hul i pladen med din nøgler, hver gang du har et tal!