Immolation (US)

Amerikanske Immolation ved hvordan man spiller dødsmetal, med tryk på døds! De var i 90’erne med til at definere genren, og har efterladt et solidt aftryk siden oprindelsen for 29 år siden. Immolation har altid haft en unik stil indenfor dødsmetallen hvor der aldrig har været frygt for at eksperimentere lidt. Og gang på gang har det resulteret i fremragende albums, som man altid kan hive frem og sætte på anlægget! Den 10’ende fuldlængdeudgivelse er selvfølgelig også lige på trapperne, og kan findes ved den lokale pladepusher fra 24. februar!

 

Vader (PL)

Vi har fundet frem til endnu en gammel dødsmetalklassiker! Polske Vader, som også er nogle gamle drenge indenfor dødsmetal, har siden dannelsen i 1983 udgivet 12 fuldlængder, utallige demoer, EP’er og singler, samt skiftet besætning som man normalt skifter undertøj – listen er lang! Men det har aldrig afholdt Vader fra at lave metal som altid har ramt rigtigt hos den store fanskare! Er du til dødsmetal med et thrashet input, så er Vader et must-see for dig!

 

Oxx (DK)

RMF’17 får også besøg af Aarhusianske Oxx! De tre gutter spiller et syret miks af metal avant-garde og impro. Lyder det som en underlig blanding? Det er det sgu også, men det er samtidig en test af lytterens øre, hvor hele psyken bliver sat på prøve! Den står både på tunge riffs, hurtige trommer, og så er der på nogle numre også sneget sig en saxofon ind i lydbilledet. Det bliver en på mange måder en mærkværdig koncert!

 

Telos (DK)

Københavnske Telos spiller blackened metalcore så du lægger dig fladt ned fra starten! Der bliver ikke gået på kompromis med aggressiviteten, men alligevel står det hele tydeligt frem, midt i alt kaosset. Det går hurtigt op for en at det hele ender skidt, med de voldsomme skrig og frovredne guitarriffs. Alle er for sig selv!